Namestitev

Rogla je kraljica vrh Pohorja, ki je − obkrožena z mogočnimi zelenimi smrekami na nadmorski višini 1.517 metrov − prava in prva izbira za tiste, katerih življenjski slog je aktivno preživljanje prostega časa v naravi, na svežem zraku, ki diši po iglicah.

Poleti predstavlja kombinacijo neponovljive narave, prijetnih temperatur, slastnih kulinaričnih dobrot in vrsto možnosti za športne navdušence, pozimi pa ob 100 dneh snežne garancije center slovenskega smučarskega dogajanja, prilagojenega družinam, s snežnimi pogledi na prekrasno zimsko pokrajino.

hotel_rogla

Image 8 of 9

Otroci so najbolj navdušeni nad doživetji, ki so zrasla na prostranih Roglinih planjah – Pohorsko vasico, Jezernikovo potjo in vodnim parkom, Škratovo učno potjo, peko jabolk na prostem, Čutno potjo, maksi spominom s kanglami za mleko in drugimi igrami, ki spominjajo na otroštvo naših staršev. Konec poletja 2019 lahko pričakujejo še veliko novost: hojo med krošnjami, kjer se bodo lahko sprehodili visoko med smrekami in opazovali svet iz ptičje perspektive.

Odlične pogoje za šport omogočajo velika športna dvorana z možnostjo večine dvoranskih športov, fitnes center in zunanje športne površine z dvema nogometnima stadionoma z naravno travo. Vse to kot del kompleksa udobnih hotelov Planja in Rogla. Slednji je bil decembra 2018 prenovljen in zdaj ponuja 88 sob, opremljenih s kvalitetnim lesom, potočnimi kamni in steklom, pozabili pa niso niti na zreško dediščino kovaštva: v vsaki od sob se tako nad posteljo nahaja ena od kovanih pohorskih živali.

Poleti ali pozimi – vedno znova prihajamo na Roglo.