Predstavitev

Med 23. 6. in 29. 6. 2019 se bo na Rogli odvil že tradicionalni, šesti košarkarski kamp za osnovnošolce, ki bo potekal pod vodstvom trenutno najboljšega slovenskega košarkarja in člana NBA ekipe Miami Heat, Gorana Dragića.

Osrčje kampa je tudi letos, kot že samo ime pove, košarka. Otroci so se bodo na skrbno načrtovanih treningih pod vodstvom Gorana in trenerjev pomočnikov, dvakrat dnevno spoznavali in nadgrajevali svoje košarkarsko znanje.

Treningi so prilagojeni otrokovim sposobnostim, tako da je prav vsak mali košarkar oziroma košarkarica lahko nadgradil/a svoje osnovno znanje. Na otroke pa Goran ne bo prenesel le ljubezni do športa in zdravega načina življenja, temveč tudi vrednote, ki so v njegovi karieri postale njegov zaščitni znak: nesebičnost, poštenost, predanost, čistost, dobrodelnost.

Kamp je v osnovi organiziran tako, da iz otrok izvabil tisto najboljše, saj je skozi celoten teden poskrbljeno za pravo kombinacijo športa in zabave.

Poleg košarke, kjer bodo otroci spoznavali športni duh, timsko delo in vztrajnost ter tako utrjevali svojo samozavest, bodo otroci v prostem času z Goranom in njegovimi prijatelji počeli še veliko poučnih in zanimivih stvari: spoznavali različne športe, odkrivali naravo, se udeležili olimpijade in še mnogo več.

Ves čas kampa bodo, poleg Gorana, za otroke skrbeli še trenerji, pomočniki ter vzgojitelji in vzgojiteljice.

Priložnost, da otroci pod okriljem človeka, kot je Goran Dragić, spoznavajo prijatelje in šport, je po besedah dosedanjih udeležencev in njihovih staršev neprecenljiva izkušnja, ki si jo bodo vsi udeleženci kampa zagotovo zapomnili za celo življenje.

7 dni treningov

7 dni treningov v športni dvorani pod vodstvom strokovnega osebja.

Osebno vodstvo Gorana Dragića

Treninge vodi Goran Dragić osebno, v sodelovanju z izkušeno ekipo najboljših slovenskih trenerjev, mednarodnih košarkarjev in vzgojiteljev.

Adidasova oprema za otroke

Oprema, ki jo otroci vsako leto dobijo od Adidasa, znaša v protivrednosti približno 200€ in vključuje dres, majico, žogo in drugo sponzorsko opremo.

6x polni penzion

6x polni penzion prilagojen otrokom z brezalkoholnimi pijačami ob obrokih (voda in sokovi v vrčih). Skupaj z malico imajo otroci 5 obrokov dnevno.

Odlična ekipa strokovnih trenerjev in pomočnikov

Naša 22-članska ekipa trenerjev, vzgojitevljev in ostalega osebja skrbi za nemoten potek aktivnosti, vključno z zdravniškim osebjem za primer nezgod.

Ostale storitve

V kotizacijo je vključena uporaba konferenčne dvorane za sestanke, druženja, uporaba male dvorane za namizni tenis, vsakodnevna malica, pranje šporne opreme in turistična taksa.