Telemach

Za vas ustvarjamo preprosto dostopen svet digitalnih in mobilnih komunikacij. Osredotočeni smo na naprave, visoko kakovostne in k uporabnikom usmerjene storitve, s katerimi svet zabave in komunikacije naredimo preprosto dostopnega – doma ali na poti ter na vseh napravah.

Z najboljšo ponudbo na tržišču, najbolj kakovostno skrbjo za stranke in stalnim vlaganjem v tehnološke inovacije zagotavljamo storitve najvišje kakovosti  številnim zasebnim in poslovnim uporabnikom v Sloveniji. Smo najbolj zaupanja vreden ponudnik fiksnega interneta, kar je odraz zaupanja postrošnikov in zagotavljanja najboljše uporabniške izkušnje.

Pri Telemachu smo s košarko tesno povezani že vse od leta 2004, sedaj kot dolgoletni generalni sponzor slovenskih košarkarskih reprezentanc in smo ponosni, da je Telemachov logotip del slovenskega dresa in grba ter da skupaj stremimo k istemu cilju – biti NAJBOLJŠI. Hkrati smo že vse od samega začetka tudi sponzor Gogi kampa, kjer smo prepoznali uspešno zgodbo in se aktivno vključili v projekt.

Skupaj delimo enake vrednote in podpiramo zgodbo uspešnega športnika, ki svoje znanje in izkušnje prenaša na mlajše in je aktivno povezan z okoljem. Poleg tega pa želimo to tudi nadgraditi z lastnimi aktivnostmi, kar se kaže tudi v zaupanju in odličnem odzivu okolja.

https://telemach.si/